Премахване на бенки

Премахване на родилн бенка

Здравейте

Не помня писах ли блога Ви но ме интересува каква е процедурата при отстраняване на родилна бенка. При мен се намира на гърба ми и от бебе. С течение на времето стана малко като вид на брадавичка и леко се разрастна. Цветът и е кафяв към леко черен. Моля отговорете ми майка ми е мед сестра знам рисковете но искам най доброто лечение. За това Ви питам понеже съм от малък град и нямам възможност да пътувам всеки ден и искам да знам какви са ми опциите за лечение!

Премахване на бенки до очите

Имам бенка на носа, малка но ме дразни според приятели и роднини е малка и не се забелязва прекалено мн но ми сваля самочувствието… бих искал да знам дали можете да я премахнете на място толкова близко до очи и има ли някакъв риск… :X

Премахване на бенки при раждане

Здравейте. Имам бенка на кръста от самото раждане, вече съм на 31г. нямам сърбежи зачервявания и мисля че не си увеличава размера, но много ме притеснява, понеже веднъж преди няколко години я разкървих и ме заболя доста за кратко, но сега нямам проблеми дори и усещания, искам да я махна понеже ме е страх пак да не я закача и разкървя, в диаметър е около 1см. и е около 2мм. да речем височина. Нещото което знам е, че не трябва да и се взема биопсия преди да бъде изрязана, както и че трябва да се види след това под микроскоп дали е изрязана както трябва.  При първа възможност ще си взема направление и ще се насоча към специалист. Посъветвайте ме към кого да се насоча и за какво да внимавам по време на каквито и да е процедури по време на диагностицирането и лечението и. Благодаря.

Променлива бемка на носа

Здравейте,
имам бемка на носа, която искам да премахна. Отскоро забелязах че расте. Преди години ми беше премахната с лазер от дерматолог, след известно време се появи пак на същото място . Известно време не бях забелязвала да има промяна в размера , но от няколко месеца има. На какво може да се дължи това? Ако ви пратя снимка на личен е-мейл дали бихте ми обяснили по-подробно за премахването. Бих дошла и до София, ако знам че ще стане. Но имам 2 малки дечица и само за преглед не знам дали ще намеря веме затова ако може да ви пратя снимка да изразите мнение ще съм благодарна

Бенка на носа, премахване

Здравейте ,

На 17 години съм и имам бенка на носа . От дълго време се каня да се посъветвам със специалист. Има две причи поради,които искам да я премахне . Комплексира ме и намалява самочувствието ми , и другата е ,че съм спортен тип излагам лицето си на слънце и не искам да се усложнява. Моля за съвет и дали каква е вероятноста да се превърне в раково образование .

Благодаря предварително 🙂

Преглед и премахване на 2 бенки в един и същи ден?

Здравейте,

След страхотни отзиви от страна на моята сестра, бих искала да се консултирам с Вас и да отстраня 2 бенки.
Въпросът ми е възможно ли е прегледът и отстраняването да станат в един и същи ден?
Благодаря предварително!

Бенките – трябва ли да ги отстраняваме?

Имам една голяма бенка на рамото, която искам да премахна. Консултирах се с няколко естетичини хирурзи и ми препоръчаха това да стане чрез изрязване, а на мен нещо не ми се иска. Бенката е по-голяма от тази на снимката тук и също има тъмен цвят. Искам да попитам показаната във видеото методика приложима ли е и в моя случай?

Кожно образувание

Здравейте, др Илиев! Имам меко топче светло кафяво на цвят между веждите незнам, какво се води кръгло е по малко от зърно на леща, може ли да го премахна сега април или май? И без това си избягвам слънцето лятото имам доста бенки.

Премахване на бенка

Здравейте Д-р Илиев,
Бих искала да Ви попитам за отстраняване на бенка оперативно. По мнение на дерматолог бенката е тъмно кафява, има две разклонения. Без кървене, сърбеж и дразнене. Намира се в зоната под сутиена и се съобразявам с нея. Трябва да се премахне оперативно. Аз съм от провинцията. Може ли да се координира час за консултация и премахване в един и същи ден. Каква е цената и накратко да ми опишете самата манипулация. Под анестезия ли се прави?
Благодаря за отделеното време.

Поздрави,
Ирена Атанасова