Премахване на фиброми (папиломи) през лятото

Фибромите са едно от малкото кожни образувания, които могат да се премахват и през лятото. Те се наричат още папиломи и са най-често срещаното кожно образувание, което няма склонност към раково израждане, но е естетически неприятно и създава дискомфорт. Заради високите температури през лятото и по-оскъдното облекло, рискът фибромите да бъдат разкървавени е по-голям, а неприятният облик, който придават на кожата, може да подейства и на самочувствието на човека.

Корените на фибромите са разположени на повърхността на кожата, поради което премахването им става лесно и бързо, а кожата се възстановява на 100% без никакви белези или остатъчни изменения за период от не повече от 2 седмици. Показването на слънце не е проблемно стига да не е интензивно в първите две седмици след отстраняването на фибромите. Почивка на море може да се предприеме след изтичане на този период.
До края на август дерматологичен кабинет „Доктор Веселин Илиев“ предлага промоционални цени за отстраняване на фиброми – 5 лева за премахване на един фибром или приблизително 30 лева за отстраняване на група фиброми в зависимост от големината на зоната.