ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Манипулацията, при която чрез интрадермално инжектиране на хиалуронова киселина бръчките се премахват изцяло или частично е едно от най-добрите постижения на естетическата дерматология, както и най-търсената в световен мащаб процедура.

Преди
След

Кои са най-важните неща, които трябва да се знаят:

Хиалуроновата киселина е вещество, което нормално се съдържа в дермата.

След поставянето и тя се свързва с водата (една молекула хиалуронова киселина се свързва с няколко стотин молекули вода). Така се получава ефектът на изпълване на бръчката и нейното видимо заличаване.

Освен това хиелуроновата киселина предизвиква стимулация на дермалните клетки, които произвеждат нови еластични и колагенни влакна, тоест кожата в областта на апликациятя се подмладява.

Трайността на получените резултати зависи от качеството на избрания продукт,както и от качеството на самата апликация, тъй като повечето от тези, които извършват тази манипулация, нямат нужната подготовка, знания, сръчност и опит. Не на последно място от самата кожа на клиентката и нейната възраст.
Имам клиенти, при които ефектът от заличаването на бръчката е повече от три-четири години, без да е необходима нова апликация.

Не на последно място стои и цената на хиалуроновата киселина и цената на самата апликация. При мен в център Д-р В. Илиев цената е под 300 лв. Варира в зависимост от сложността на самата манипулация. Добре е преди да си запишете час за самата апликация, да се направи оглед и прецени как да се процедира.

Тел. за записвания 0887663066
София ул. Милин Камък 28