ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Манипулацията, при която чрез интрадермално инжектиране на хиалуронова киселина бръчките се премахват изцяло или частично е едно от най-добрите постижения на естетическата дерматология, както и най-търсената в световен мащаб процедура.

Преди
След

Кои са най-важните неща, които трябва да се знаят:

Хиалуроновата киселина е вещество, което нормално се съдържа в дермата.

След поставянето и тя се свързва с водата (една молекула хиалуронова киселина се свързва с няколко стотин молекули вода). Така се получава ефектът на изпълване на бръчката и нейното видимо заличаване.

Освен това хиелуроновата киселина предизвиква стимулация на дермалните клетки, които произвеждат нови еластични и колагенни влакна, тоест кожата в областта на апликациятя се подмладява.

Трайността на получените резултати зависи от качеството на избрания продукт, от качеството на самата апликация, повечето от тези, които извършват тази манипулация, нямат нужната подготовка, знания, сръчност и опит и не на последно място от самата кожа на клиентката, нейната възраст (най-добри са резултатите в края на четиридесетте и през педесетте). Имам клиенти, при които ефектът от заличаването на бръчката е повече от три-четири години, без да е необходима нова апликация.

Не на последно място стои и цената на хиалуроновата киселина и цената на самата апликация. При мен в център Д-р В. Илиев цената е под 300 лв. Варира в зависимост от сложността на самата манипулация. Добре е преди да си запишете час за самата апликация, да се направи оглед и прецени как да се процедира.

Тел. за записвания 0887663066
София ул. Милин Камък 28