Попълване на бръчки с хиалуронова киселина

Едно от последните постижения в естетическата медицина е синтезът и приложението на хиалуроновата киселина за заличаване на бръчките и ремоделиране на лицето. Възвръща се хидратацията, свежестта и стегнатостта на кожата, възстановява се и нейният блясък. Хиалуроновата киселина е 100% естествен, резорбируем продукт, основна компонента на междуклетъчното вещество на дермата. В по-млада възраст нейната концентрация осигурява гъвкавостта, еластичността и свежестта на кожата. С времето и при различните индивиди в различна степен, концентрацията на хиалуроновата киселина в дермата намалява като предизвиква загуба на обем, кожата се отпуска, става по-суха и се появяват бръчки.
При инжектиране на гелове с различна концентрация в самата дерма или под нея се получават различни естетични ефекти. Най-често се използва за попълване на бръчки и оформяне на обеми (скули и устни). За разлика от използваните в миналото силикони и други синтетични материали, хиалуроновите гелове не формират антиген (антитяло-реакция). Те не се отхвърлят от тялото, както се установи при силикона (няколко години след инжектирането му, организмът започва да го изхвърля). Тези нежелателни проблеми са изключени при хиалуроновата киселина, тъй като тя е естествен продукт.

Единствената слаба страна на киселината е нейната нетрайност. Тя се разпада, резорбира от организма и след около 12 месеца трябва да се направи нова апликация.
Втората неприятна страна е леката болезненост при подкожното инжектиране, както и възможността за неголеми подкожни кръвонасядания, които обаче за няколко дни се разнасят. И на последно място – цената на хиалуроновата киселина е висока за нашия стандарт.
Хиалуроновата киселина няма странични ефекти. Тя е продукт, който се прилага повече от 15 години и е издържала изпитанието на времето. Затова и се е доказал на световния пазар.

 

Възползвайте се от Коледната ни промоция: Цялостно попълване на бръчки с хиалуронова киселина на цена от 220 лева.

Офертата важи от 9-ти декември 2020 до 9-ти януари 2021.