Лекар дерматолог Веселин Илиев

Завършил съм с отличие медицина в гр. София през 1976 г. Първите години съм работил като педиатър /детски болести/ в детско отделение на Окръжна болница гр. Перник и интензивен сектор на детско кърмаческо отделение към Трета градска болница София.

През месец декември 1983 г. взимам специалност по детски болести. От 1985 г. съм назначен за завеждащ детски дерматологичен кабинет към Първа специализирана болница гр.София, като през май 1989 г. взимам и втората си специалност по кожни болести. Учил съм се и съм ползвал опитa на родителите си – проф. Сл. Георгиева-Илиева, дерматолог в Института по дерматология в София и доц. Димитър Илиев педиатър-кардиолог в детска кардиологична клиника към Трета градска болница София.

Брат ми, д-р Емил Илиев, също е дерматолог и водещ специалист по нетрадиционна медицина /акопунктура и рефлексотерапия/.

Обучавал съм се и съм работил в Германия, Австрия, Швейцария. Говоря немски, английски и руски език.

Завършени курсове по дерматохирургия, хомеопатична козметика, интензивно лечение в педиатрията и обща медицина.

От 20 години работя за себе си и за собственото си име в създадения от мен дерматологичен център на ул. „Милин камък“ 28 в Лозенец. В него освен лечебната дейност, се провеждат курсове и обучение на млади специалисти по козметика, естетична медицина и дерматология.

Имам множество публикации във вестници и списания, както и участия в телевизионни предавания, чрез които пропагандирам правилен и здравословен начин на живот, като се стремя и да подобря здравната култура на българския народ.